VERKOCHT Maarten Jansz Kosterstraat 5c, 1017VX Amsterdam

699.000
Koop/Huur Koop
Type:
Location
Aantal kamers2 badkamers, 2 slaapkamers
ErfpachtNee
m2113
Bouwjaar1985
Kadastrale gegevensgemeente amsterdam, sectie I, complexaanduiding 10513, index A-3 en A-5
Juridische statusappartementsrecht
VVEJa

We mogen U een uniek dubbel bovenhuis aanbieden gelegen op de 3e&4e verdieping met een heerlijk rustig dakterras en een separate berging op de begane grond. De locatie is werkelijk fantastisch; om de hoek is gelegen de Amstel, Carré, het Amstelhotel, de Utrechtsestraat deze zijn populair vanwege de diversiteit aan winkels, restaurants, galeries.

BEGANE GROND :

Via een ruime hal komt u bij de bergingen, tevens is daar de toegang tot het verzorgde trappenhuis.

2e verdieping:

Entree van de woning is gesitueerd op de 2e verdieping, waardoor u doorloopt naar de 3e verdieping, u komt binnen in een hal, die toegang geeft tot de ruime eetkeuken, de twee aan de achterzijde gelegen slaapkamers, de separate toilet met fontein, de bergingskast voor de wasmachine en droger en de royale badkamer die voorzien is van wastafel(meubel) en Whirlpool bad, tevens heeft 1 slaapkamer nog een aparte douche.

Via een prachtige trap komt u in de zeer royale woonkamer met aan de ene zijde het dakterras en aan de andere zijde het lange balkon, volop licht is hier de hele dag aanwezig.
In de onderbouw van het complex is een ruime berging aanwezig.

BIJZONDERHEDEN

-ruim dakterras en balkon -separate berging

voorlopig label C geïsoleerde beglazing CV installatie

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en van toepassing zijn de VBO voorwaarden.