VERKOCHT! Roerstraat 129-III, 1078LM Amsterdam

499.000
Koop/Huur Koop
Type:
Location
Aantal kamers2 badkamers, 2 slaapkamers
ErfpachtJa
m274
Bouwjaar1930
Kadastrale gegevensgemeente amsterdam, Sectie V, complexaanduiding 11811, index 7
Juridische statusappartementsrecht
VVEJa

AMSTERDAM – Rivierenbuurt    VERKOCHT!

Unieke kans om nu in de rustige Roerstraat te komen wonen!

De Roerstraat te Amsterdam is gelegen in de populaire Rivierenbuurt, bekend om de rustige en breed opgezette straten met veel groen. Velen huizen werden gebouwd met een bijzondere Amsterdamse School architectuur. Typisch in de jaren 30 zijn de glas in lood ramen.

Op een zeer leuke en goede plek in amsterdam Zuid (Rivierenbuurt) ligt dit sfeervolle gerenoveerde appartement met balkon met direct daarboven gelegen zolderkamer en aparte 2e badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig weids uitzicht over de Maasstraat met de gezellige winkels en restaurants,  de Scheldestraat, de Rai , de Albert Cuyp liggen op een paar minuten loopafstand.

Goed bereikbaar met de auto via de ring afslag RAI en afslag Amstel

(S109 en S111) en met het openbaar vervoer (tramlijnen 4 en 12, bus 65).

Je zit hier dus echt op een TOP locatie.

3e etage :

Via het gemeenschappelijke trappenhuis (waar 2 huishoudens gebruik van maken) bereikt u het appartement gelegen op de 3e verdieping, vanuit de hal kunnen alle kamers bereikt worden.

De woonkamer loopt van voor naar achter door met toegang tot balkon op het Zuiden, verder heeft het appartement een gesloten keuken aan de achterzijde eveneens met toegang tot het balkon, een separaat toilet, een slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot badkamer, voorzien van wastafel en douche. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement, op de 4e verdieping is nog een kamer (grenzend aan het platte dak) en separaat een 2e badkamer(voorzien van toilet, douche en wastafel). Het is mogelijk om de kamer intern door middel van een trap met de woning te verbinden.

Bijzonderheden:

-balkon

-2e badkamer

-per 01-04-2018 beschermd stadsgezicht

-asbestclausule

-ouderdomsclausule

-eigenaar heeft de woning niet zelf bewoond, was belegging

voortdurend erfpacht 2000, jaarlijkse indexering,

  einddatum 15-04-2054 (€ 727,76 per jaar)

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en van toepassing zijn de VBO voorwaarden