VERKOCHT! Sint Janskruidlaan 152, 1187ED Amstelveen

300.000
Koop/Huur Koop
Type:
Location
Aantal kamers1 badkamer, 2 slaapkamers
ErfpachtNee
m265
Bouwjaar2011
Kadastrale gegevensgemeente Amstelveen, Sectie ), complexaanduiding 8281-A, index 15 en 60
Juridische statusappartementsrecht
VVEJa

Unieke kans om nu in dit heerlijke lichte drie-kamerhoekappartement met zonnig balkon te komen wonen,
U bent van harte Welkom!
Het appartement ligt in de wijk Westwijk, in het zuidwesten van Amstelveen. Winkelcentrum Westwijk ligt op enkele minuten fietsen van de woning. Voor het veelzijdige winkelen kun je kiezen voor het Stadshart Amstelveen of Amsterdam, die beide gemakkelijk met tram 51 te bereiken zijn. De uitvalswegen richting Schiphol, Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Amersfoort zijn binnen een paar autominuten te bereiken.

Indeling:

Lift naar de 2e etage. Entree, hal met videophone systeem, woonkamer met open moderne keuken, voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot het zonnige balkon, separaat zwevend toilet, twee slaapkamers, berging met CV ruimte en de badkamer welke is voorzien van een wastafelmeubel, douche en wasmachine aansluiting.
In de onderbouw van het complex is de gezamenlijke fietsenstalling en dit appartement heeft een overdekte EIGEN parkeerplaats.

Bijzonderheden

– eigen overdekte parkeerplaats
– gezamelijke fietsenstalling
– eigen grond
– mechanische ventilatie
– balkon (zuid/West gelegen)
– WKO systeem – vloerverwarming
– glasvezel

 

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en van toepassing zijn de VBO voorwaarden.