Verkocht Eerste rozendwarsstraat 1a

350.000
Koop/Huur Koop
Type:
Location
Aantal kamers1 badkamer, 1 slaapkamer
ErfpachtNee
m250
Bouwjaar1994
Kadastrale gegevensgemeente Amsterdam Sectie E, nummer 9943, index A-3
Juridische statusappartementsrecht
VVEJa

Jordaan

Unieke kans om nu aan de Eerste Rozendwarsstraat te komen wonen! Op een fantastische bruisende locatie, “Hartje Jordaan” ligt dit heerlijk lichte hoek-appartement met balkon en berging in de onderbouw van het goed onderhouden kleinschalige complex. Op loopafstand van de grachtengordel, de Dam, de Noordermarkt en de gezellige “9 straatjes” waar er ruimschoots een diversiteit aan winkels, supermarkten en restaurants aanwezig is. Met de halte voor tram 13 en 17 om de hoek is de OV verbinding uitstekend, u bent zo bij Amsterdam Centraal en met de auto binnen een paar minuten op de Ring A-10.

INDELING WONING

BEGANE GROND:

Wat gelijk opvalt bij binnenkomst is; nette schone centrale hal met trap naar de verdiepingen.
Entree: 1e etage, in de centrale hal gelegen meterkast. Entree woning: de hal geeft toegang tot alle vertrekken, de woonkamer is voorzien van moderne keuken (2017), met diverse inbouwapparatuur en een balkon dat uitzicht geeft op de Rozengracht. Daarnaast een goede slaapkamer met voldoende kastruimte, moderne badkamer met douche, wastafel, toilet, designradiator en wasmachine/droger-opstelling en een bergingskast voor de CV-installatie.

gemeenschappelijke fietsenberging alsmede eigen berging.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en van toepassing zijn de VBO voorwaarden.