VERKOCHT Overdam 27, 1081CG Amsterdam

699.000
Koop/Huur Koop
Type:
Location
Aantal kamers2 badkamers, 3 slaapkamers
ErfpachtJa
m2148
Bouwjaar1962
Kadastrale gegevensAmsterdam, sectie AK, nummer 1400, grootte 1 are en 6 centiare
Juridische statusdrive-inn woning
VVENee

Amsterdam-Buitenveldert

Unieke kans om in deze heerlijke Drive-in Woning te komen wonen!

De eigenaren hebben hier met veel zorg en liefde voor de woning vele jaren buitengewoon prettig gewoond en hebben nu besloten kleiner te gaan wonen.

In de directe nabijheid bevinden zich het Amsterdamse Bos, de Beethovenstraat, het Stadshart Amstelveen, het winkelcentrum Gelderlandplein en een breed scala leuke horeca gelegenheden.

Op loopafstand kunt u het winkelplein Rooswijck vinden.                                                                           

Er is een ruim aanbod aan Openbaar Vervoer: diverse buslijnen en de trams 5 en 24, die onder meer goede verbinding geven met het bruisende centrum van Amsterdam, alsmede N.S. station Zuid en het snel groeiende zakencentrum Zuidas. Op de hoek van Overdam is tevens  een halte van de gratis busverbinding met winkelcentrum Gelderlandplein en de Zuidas.

Met de auto ben je in een paar minuten op snelweg de A 10.                                                                    

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Daar is wel een parkeervergunning voor nodig , die momenteel €48,- per half jaar kost.

In de directe omgeving van Overdam zijn goede onderwijsinstellingen aanwezig. Vanaf Kinderopvang tot en met de Universiteit. Ook de Internationale school is dichtbij.

Buitenveldert biedt een breed scala aan uitstekende sport accomodaties. Zowel volwassenen  als kinderen kunnen er terecht bij  clubs van naam.

INDELING WONING

Begane grond:

Wat gelijk opvalt bij binnenkomst is de ruime hal met garderobe, meterkast en interne toegang tot de garage, alsmede de trap naar de woonverdieping met een trapkast. Een ruime, lichte eetkeuken geeft met een schuifpui toegang tot de zonnige achtertuin. Tevens is er op de begane grond een badkamer met douche, toilet en wastafel aanwezig.

1e etage:

Royale, zonnige woonkamer met open haard en toegangsdeur naar het balkon dat op het Zuiden is gelegen . Deze etage heeft ook een tweede keuken, die uitstekend geschikt is om ´s avonds koffie en thee te zetten. De berging die grenst aan deze keuken biedt alle ruimte voor plaatsing van een extra koel-vrieskast.

2e etage:

Ruime overloop, separaat toilet, 3 grote slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot een balkon alsmede toegang tot 2e badkamer die is voorzien van ligbad, wastafel en opbergkast. De slaapkamers zijn voorzien van royale garderobekasten.

BIJZONDERHEDEN

– Inpandige garage-berging

– Open haard in 2018 voorzien van milieuvriendelijke Buntfire Houthaard

– Kunststof kozijnen

– Eetkeuken op de begane grond

– 2e keuken op 1e verdieping

– Badkamer met douche op begane grond

– Badkamer met ligbad-douche op 2e verdieping

– Zonneschermen op de begane grond en 1e verdieping

– Tuin en 2 balkons op het Zuiden

– Door een relatief simpele ingreep is er een zelfstandige wooneenheid van de benedenverdieping te maken.

– Gelegen op erfpacht grond, huidig tijdvak loopt tot 15 november 2035. Thans bedraagt de canon € 226,44 per jaar.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en van toepassing zijn de VBO voorwaarden.