Ben van Meerendonkstraat 261+PP

350.000
Koop/Huur Koop
Type:
Location
Aantal kamers1 badkamer, 2 slaapkamers
ErfpachtJa
m288
Bouwjaar2011
Kadastrale gegevensGemeente Amsterdam, Sectie AU, nummer 2050, index A-111 en A-168
Juridische statusappartementsrecht
VVEJa

Ijburg

Unieke kans om nu in De Witte Kaap te komen wonen!

Op de 3e etage ligt dit heerlijk lichte hoek-appartement met 2 slaapkamers, separate berging in de onderbouw van het complex en eigen parkeerplaats in de onder gelegen garage. Aan de Ijburglaan zijn ruimschoots een diversiteit aan winkels, supermarkten en restaurants aanwezig. Wilt u juist de rust opzoeken? Dan is Het Flevopark of Blijburg dichterbij dan u denkt. Met de halte voor tram 26 om de hoek is de OV verbinding uitstekend, u bent zo bij Amsterdam Centraal en met de auto binnen een paar minuten op de Ring A-10.

Begane grond:

Wat gelijk opvalt bij binnenkomst is; ruime centrale hal met bellentableau met videofoon en de lift.

Entree; 3e etage, hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken, de woonkamer is voorzien van moderne keuken met diversen inbouwapparatuur,  2 goede slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet met fontein, bergingskast voor wasmachine en droger.

 

BIJZONDERHEDEN

Eigen parkeerplaats

Separate berging

Erfpacht vooruitbetaald tot en met 15 augustus 2058.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en van toepassing zijn de VBO voorwaarden.